Ne volite kuhati, ne znate ili jednostavno nemate vremena? Nema veze, jer ovaj ručak ne zahtjeva nikakve posebne vještine.
Iznenadite svoje ukućane odličnim i jako ukusnim, zdravim ručkom. Bez obzira što niste vješti u kuhinji, ovo jelo sigurno možete pripremiti. Riječ je o naime dobro poznatom specijalitetu sa afričkog kontinenta, koji svakako trebamo isprobati.Jelo se jednostavno priprema, ukusno je a sastavom jako zdravo. Recept je preuzet sa stranice kakolijeciti.com pa slobodno potražite još recepata ako vam treba.
U suprotnom, evo recepta za pripremu jela
Jaja obogatite sa puno povrća te ih zapecite. U kratkom roku ste dobili zdrav i brz ručak.Sastojci za pripremu jela su: 4 jaja, 1 luk, 1 svježa crvena paprika, 1 zelena paprika, 3 češnja češnjaka, 4 velike rajčice, 1 žlica kumina, 1 žlica crvene paprike, prstohvat soli i chilli u prahu.
Priprema jela: U velikoj dubokoj posudi zagrijte malo maslinova ulja te popržite luk. Dodajte paprike, češnjak i dinstajte 3-5 minuta.
Dodajte nasjeckane rajčice, kumin, crvenu papriku, sol i malo chillija. Dobro promiješajte, podlijte ako treba i neka se lagano dinsta oko 10 minuta.
Kuhačom napravite 4 rupe gdje ćete smjestiti jaja. Pokrijte tavu i kuhajte 5-7 minuta dok jaja nisu gotova. Poslužite uz kruh ili lepinju. Dobar tek!